Bułka pszenna ciabatta
Zakład Piekarniczy „Omar” Paweł Okólski
Producent: Zakład Piekarniczy „Omar” Paweł Okólski
Bułka pszenna typu ciabattowego
Bułka pszenna typu ciabattowego, ręcznie zawijana o dużej porowatości miękiszu. Długi odpoczynek ciasta wzbogaca smak oraz przedłuża świeżość produktu, a ręczne zawijanie produktu nadaje każdej sztuce unikalnego charakteru. Produkt wypiekany w piecu kamiennym.
Składniki
- Mąka pszenna woda
- Sól
- Drożdże
- Olej rzepakowy
Producent: Zakład Piekarniczy „Omar” Paweł Okólski
Bułka pszenna typu ciabattowego
Bułka pszenna typu ciabattowego, ręcznie zawijana o dużej porowatości miękiszu. Długi odpoczynek ciasta wzbogaca smak oraz przedłuża świeżość produktu, a ręczne zawijanie produktu nadaje każdej sztuce unikalnego charakteru. Produkt wypiekany w piecu kamiennym.
Składniki
- Mąka pszenna woda
- Sól
- Drożdże
- Olej rzepakowy