Bułka pszenna ciabatta

Zakład Piekarniczy „Omar” Paweł Okólski
Bułka pszenna typu ciabattowego

Bułka pszenna typu ciabattowego, ręcznie zawijana o dużej porowatości miękiszu. Długi odpoczynek ciasta wzbogaca smak oraz przedłuża świeżość produktu, a ręczne zawijanie produktu nadaje każdej sztuce unikalnego charakteru. Produkt wypiekany w piecu kamiennym.

Składniki

  • Mąka pszenna woda
  • Sól
  • Drożdże
  • Olej rzepakowy

Bułka pszenna typu ciabattowego, ręcznie zawijana o dużej porowatości miękiszu. Długi odpoczynek ciasta wzbogaca smak oraz przedłuża świeżość produktu, a ręczne zawijanie produktu nadaje każdej sztuce unikalnego charakteru. Produkt wypiekany w piecu kamiennym.

Składniki

  • Mąka pszenna woda
  • Sól
  • Drożdże
  • Olej rzepakowy