Chleb rodzinny
Producent: La Lorraine Polska Sp. z o.o.
Chleb rodzinny
Wytwarzany na bazie zakwasu, który fermentuje 48 godzin, do jego powstania stosowane są wyłącznie naturalne składniki. Tak długi czas fermentacji pozwala w sposób naturalny wydobyć głębię smaku i aromatu chleba oraz gwarantuje jego wilgotność. Swoją idealną, delikatną strukturę miękiszu, charakterystyczną dla chlebów pszennych, Chleb Rodzinny zawdzięcza wypiekowi na płytach kamiennych.
Składniki
- Mąka pszenna
- Woda
- Zakwas pszenny
- Sól
- Drożdże
- Kwas askorbinowy (witamina C)
Producent: La Lorraine Polska Sp. z o.o.
Chleb rodzinny
Wytwarzany na bazie zakwasu, który fermentuje 48 godzin, do jego powstania stosowane są wyłącznie naturalne składniki. Tak długi czas fermentacji pozwala w sposób naturalny wydobyć głębię smaku i aromatu chleba oraz gwarantuje jego wilgotność. Swoją idealną, delikatną strukturę miękiszu, charakterystyczną dla chlebów pszennych, Chleb Rodzinny zawdzięcza wypiekowi na płytach kamiennych.
Składniki
- Mąka pszenna
- Woda
- Zakwas pszenny
- Sól
- Drożdże
- Kwas askorbinowy (witamina C)